TRYGG REKRYTERING AV EXPERTER TILL NÄRINGSLIVET

Har ditt företag behov av ny personal och vill tryggt, snabbt och effektivt hamna rätt i anställningsprocessen med rätt person på rätt plats? 

Business Performance erbjuder ett tryggt, aktivt och välfungerande rekryteringsstöd med seniora specialister inom en mängd olika affärsområden som tex försäljning, marknad, IT, administration med flera.  

Vi erbjuder tre nivåer av trygg rekrytering baserade på era krav och typ av tjänst.

  • Bas
  • Professionell
  • Exekutiv

I alla nivåer ingår urvalsprocess med behovsanalys, kravprofil, intervjuer, personlighetstester, annonsering i sociala medier, på utvalda jobbsajter och matchning mot vår kandidatpool. 

 Utvärdering av kandidater, referenstagning och en garanti på utförd trygg rekrytering. Dessutom ingår uppföljning efter 4 och 10 månader.

 

TRYGG REKRYTERING

Vi är ett affärskonsultföretag med lång erfarenhet av att skapa trygga rekryteringar. Våra seniora rådgivare hjälper er att hitta rätt kompetens utifrån era behov och vi ser till att kandidaten är redo för ert företags utmaningar. Vi erbjuder tydliga och effektiva processer med en klar prisbild där trygghet och snabbhet är ledord. Ni blir väl omhändertagna då vårt mål är att leverera trygga, kvalitativa rekryteringar genom att alltid ge den bästa servicen i branschen.

BUSINESS

PERFORMANCE

Skapar trygghet varje dag

KONTAKTA OSS

lars@businessperformance.se
031 761 08 00

Föreningsgatan 14
411 27 Göteborg