BUSINESS PERFORMANCE

Business Performance är ett företag som arbetar med utveckling inom arbetslivet. Genom ett starkt, varmt och kompetent team hjälper vi människor till nya anställningar, utvecklar företag samt hittar nya vägar för att människor skall finna sin plats i samhället.

KUNNIGA

Vi är professionella i allt vi gör, det ska kännas tryggt och värdefullt att möta oss. Vi tar och visar ansvar för dem vi jobbar med genom att förstå varje individ  och just deras behov.
Vi är experter på våra områden och de som jobbar tillsammans med oss kan lita på att vi alltid levererar tjänster av högsta kvalitet.

 

OMTÄNKSAMMA

Vi jobbar med hjärtat. Att hjälpa människor och företag genom förståelse och respekt skapar vi den perfekta plattformen för en framgångsrik utveckling. Vi är passionerade och insatta i det vi gör. Vårt mål är att kunna hjälpa så många människor och företag som möjligt. För oss är det viktigt att lära känna alla vi kommer i kontakt med och skapa känslan av att ”bli sedd”. Detta i sin tur skapar en öppenhet och trygghet inom företaget .

NYTÄNKANDE

Vi på Business Performance gillar att ligga steget före. Med nytänk och en ung mentalitet fokuserar vi på att följa arbetsmarknadens utveckling, komma med innovativa ideer och se nya möjligheter i det vi gör. I en värld som ständigt förändras är det viktigt för oss att inte stå stilla utan alltid följa det som händer i näringslivet och vår omvärld.

VÅR VERKSAMHET I SIFFROR

ANTAL HJÄLPTA FÖRETAG

GENOMFÖRDA PROJEKT

ANTAL KOPPAR KAFFE DRUCKNA

NÖJDA KUNDER & DELTAGARE

BUSINESS

PERFORMANCE

Skapar trygghet varje dag

KONTAKTA OSS

info@businessperformance.se
031 761 08 00

Föreningsgatan 14
411 27 Göteborg